Beoordelingen van Eetcafé Toscane Borne

Recente recensies

5.0
K janssen
19 september 2021

Lekker eten, snelle bezorging en denken mee met je wensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
18 september 2021

Eerste kennismaking met Toscane: smaakte voortreffelijk, zowel letterlijk als figuurlijk!

Rutger
5 september 2021

Kwaliteit zoals altijd top. Wel jammer dat via de website saus +3,00 staat aangegeven en je de saus die je er gratis bij krijgt extra moet opzoeken. Dit zorgt voor onnodige kosten. Ook de fles Fanta is niet bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
1 september 2021
Anoniem
30 augustus 2021
Kurble
30 augustus 2021

Prima 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan
22 augustus 2021

Gewoon goed, zoals al zo lang. đŸ˜‰đŸ‘đŸŒ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
1 augustus 2021
Hupkes
26 juli 2021

Heel erg goed. Snelle bezorging.

Resie Wienk
26 juli 2021

Het bestelling was op tijd en het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilco
23 juli 2021
Trui
18 juli 2021

Hamburger was rauw van binnen. Erg jammer. Hamburger niet gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Clarien Rietmeijer Boomkamp
12 juli 2021

Heerlijk gegeten! Wellicht dat de patat en twisters anders vervoerd kunnen worden. (bv buiten de tas of kistje op de fiets) Nu komen ze slof aan dat is jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 juli 2021

De kaasballetjes waren erg lekker en de uienringen warne ook prima. De pizza's waren helaas nogal vettig en de pepperoni pizza smaakte een beetje gek en rook zurig, dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
11 juli 2021

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
9 juli 2021

Constante kwaliteit en snelle bezorging.!

Marieke Kingma
5 juli 2021

Bezorging heeft bijna 2 uur geduurd. Ik snap dat het druk kan zijn maar wij kunnen niet met onze kleine van 3 jaar pas om 20.00uur gaan eten. De geschatte bezorgtijd was in eerste instantie 19.00 uur zoals te zien was tijdens bestellen. Via mail werden we op de hoogte gebracht dat het 19.30uur was. Uiteindelijk was ons eten er pas om 20.00 uur. Telefonisch konden we jullie niet bereiken om te overleggen of evt. te annuleren. We hadden op zijn minst een telefoontje verwacht waarin de vertraging zou worden uitgelegd zodat we de keuze hadden om te annuleren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
29 juni 2021

Heerlijk gegeten. Grote porties. Bezorging op het afgesproken tijdstip. Zeer vriendelijke bezorgster. Zeker een aanrader.

Liesbeth
27 juni 2021

Deze week 3 keer bij toscane besteld. Alle keren was het goed, lekker, warm, netjes verpakt en op tijd. We werden gebeld dat er een gerecht op was en daarop werd een passend alternatief geboden. Top gedaan Gabriel en collega's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huib
26 juni 2021

Was helaas niet zo best. Bestelling van 18.15 kwam rond 18.50 aan. Al wel vaker hier geweest en afgelopen week ook nog bij de buren konden het nu niet vinden. Eten half koud en klef in de doos.

Liesbeth
21 juni 2021

Ik vond het knap, zeer grote bestelling tijdens ek wedstrijd op tijd bezorgen en alles is nog goed warm.

Co
17 juni 2021
Ruud
13 juni 2021

Kipdönner super lekker ik vind het alleen jammer dat het Turks brood wat droog is. Misschien is overwegen om broodjes met Pide te leveren .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
11 juni 2021

Blij verrast! Goeie kwaliteit en lekker!

Monique
5 juni 2021

Prima

Ivo
4 juni 2021

Bestel wel vaker, eigenlijk altijd goed

K. v.d Velde
1 juni 2021

Eten was lekker en snelle bezorging

Denise
30 mei 2021

Altijd heerlijk eten geen commentaar

Leon
25 mei 2021
Van Asten
22 mei 2021
Peter
21 mei 2021

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten.

Roel
16 mei 2021
Bert
14 mei 2021

Heerlijk gegeten en de afhaaltijd klopte precies met de tijd op de website👍

Maureen
13 mei 2021

Het was heerlijk

Roel
9 mei 2021
Bram
8 mei 2021

Snel bezorgd, eten was zeker niet slecht, ook niet heel speciaal.

Bianca
5 mei 2021
A.
2 mei 2021

De communicatie over de bezorging was slecht, er werd gemaild dat men onderweg was en vervolgens duurde het alsnog bijna een half uur voordat de bestelling kwam. ( 2 minuten fietsen) Pas telefonisch contact kwam men bezorgen. Ik kreeg een grote mond aan de telefoon en er werd gewoon opgehangen. (Ik had de indruk dat toen de bezorger pas op weg is gestuurd.) De bezorger was netjes en bood excuses aan, het eten smaakte wel. Maar bijna 1,5 uur wachten is te lang. Ik ben niet van plan hier opnieuw te bestellen.

Sandra
1 mei 2021

Bezorging keurig op tijd, de maaltijden zijn goed enige minpuntje de chorizo worst die vinden wij niet de beste kwaliteit en geen toevoeging

ALEX
1 mei 2021

het was weer heerlijk

Hans en Stiny Hupkes
27 april 2021

Ging mis met de bestelling. Bij de no meatballs ontbraken de patat, satésaus en balkansalade. Gebeld en excuses gekregen met belofte van kortingcode voor volgende bestelling. Prettig contact en vorige keren heel goed. Fouten maken is menselijk.

Beukema
26 april 2021
Roel
26 april 2021
mies
22 april 2021

Helaas was de patat al wat koud

Susanne
20 april 2021

Alles smaakte goed!

Roel
18 april 2021
Zelhorst
13 april 2021
Wesley van Alphen
11 april 2021

Kwaliteit goed. Helaas saus vergeten, ook duurde het maarliefst 1 uur en 45 minuten alvorens de bestelling arriveerde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernadette
11 april 2021

Eten was pefect bezorging precies op aangegeven tijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
11 april 2021

In principe prima maar volgens mij vergeten de chili cheese nuggets af te bakken. Deze waren ijskoud en wit dus leken niet gefrituurd oid. Weg kunnen gooien dus...

Kees
10 april 2021

Bezorging zelfs 10 eerder als gepland, daar wordt ik heeel vrolijk van

Gerard Lansink
6 april 2021

Zoals altijd weer echt top. Hondjes waren ook blij met de borrelbox. Ga zo door en mensen hier is het eten goed en snel geleverd.

Diana
6 april 2021

Twee pizza's besteld, helaas was Ă©Ă©n van de twee zo verbrand aan de onderkant dat deze voor meer dan de helft niet te eten was. De andere was wel erg lekker! De bezorger was erg vriendelijk en leverde snel na het plaatsen van de bestelling.

Monique
5 april 2021

Heerlijke pizza (Paesana) gegeten, snelle bezorging. De actie 3de pizza gratis is natuurlijk ook erg aantrekkelijk.

Ralf
2 april 2021
Diane
27 maart 2021
Imke
17 maart 2021
Arie
8 maart 2021

We horen bij het uitstervend ras van zelfkokers, maar als we weer een aanleiding hebben weten we jullie te vinden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hupkes
7 maart 2021

Perfect. Hele lekkere burgers. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renée L
1 maart 2021

Prima,~ Uitstekende kwaliteit, Juiste porties, nette bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stijnenbosch
28 februari 2021

Mijn melding zo spoedig mogelijk werkte niet. Het duurde anderhalf uur voor de bestelling bij ons adres was ( vijf minuten lopen !! ). Wees dan eerlijk en zeg dan het erg druk is, zodat de bestelling later komt. Wij hadden een gast die voor de avondklok weer thuis moest zijn. Desondanks vriendelijke groeten. De maaltijd was lekker. Familie Stijnenbosch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilco Verenjans
28 februari 2021

Eten was weer prima in orde ,het geeft weer lekker gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
28 februari 2021

Prima pizza's vandaag. Ze mogen alleen heel iets langer in de oven, net iets te kort gebakken. Snelle levering, ze waren nog lekker warm!

Van essen
27 februari 2021

Kipburger goed Kroketburger goed Kipnuggets goed. Heinz zoetzure saus past er niet echt bij. Bezorging op tijd volgens afspraak. 0.25 cent voor een Ideal betaling is raar.

Gerard Lansink
26 februari 2021

Ja was net als altijd goed . De kwaliteit is top maar mag wel iets meer in vervolg hahahahahah. Top mensen.

Theo
21 februari 2021
Jerry
19 februari 2021

Aantal keren besteld en was er iedere keer zeer tevreden over. Dit keer niet zo, patat was slof en de ui van de berehap was nog rauw. Berehap verder niet opgegeten. Kan gebeuren, volgende keer beter.

Ruud
19 februari 2021

Heerlijk!

Willemijn
18 februari 2021

Heerlijk eten, snel geleverd. Super fijn dat er ook veel veganistische opties zijn die bij zowel vegans als non-vegans in de smaak vallen. Ook de verpakkingen van karton ipv plastic worden we blij van, mocht dit een optie zijn voor de sausjes zeker doen. Dank jullie wel! :)

R.koetsier
18 februari 2021

Het eten was heerlijk ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
9 februari 2021

Bezorging was goed, de rest was alles behalve goed.

Natascha
9 februari 2021

Super lekker gegeten en vriendelijke bezorger :)

Irene
7 februari 2021

Prima kwaliteit, ruime hoeveelheid! Fijn dat jullie de friet niet zouten, maar zout bijleveren in de emmer. Dikke plus. Het eten was prima op tijd geleverd, zelfs aan de vroege kant.

Arno
31 januari 2021

Wat kwaliteit betreft is toscane ver achteruit gegaan,ik had shoarma met geb.aardappels de aardappeltjes waren lauw en de shoarma bestond voornamelijk uit grote stukken vlees wat het niet smakelijker maakte voor mij geen toscane meer.

Van Den Berg
31 januari 2021

Zoals gewoonlijk alles Perfect top tent.

Thijs
30 januari 2021
Bosch
18 januari 2021
Pascal
17 januari 2021
Gabie de Groote
16 januari 2021

Het was weer lekkerrrrr

Wilco Verenjans
16 januari 2021

Was Prima verzorgd en bezorgde precies op afgesproken tijdstip.

Mariska
16 januari 2021

Het was weer TOP , zowel de burgers als de perfect bereide saté, en dan de lekkerste aardappeltjes erbij!!! Oftewel een heerlijke maaltijd...een dikke 10

Melvin
16 januari 2021
Alink
15 januari 2021

Het was er op het aangegeven tijdstip en het was weer heerlijk.

Annekr
5 januari 2021

Uitstekend!

Jerry
4 januari 2021

1ste besteld en blij verrast. Ronduit was het eten erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eugen
3 januari 2020

Prima, ondanks koud nat weer was alles nog warm en precies volgens afspraak geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Westerik
3 januari 2020

Eten was super lekker ! Maar die mevrouw wat het eten kwam brengen was helemaal super wat een vriendelijk persoon! Alleen maar positieve dingen over Toscane

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefanie Nijhof-Tang
2 januari 2020

Alles perfect!

Christa
2 januari 2020

Prima gegeten, helaas was t eten al behoorlijk afgekoeld bij bezorging

George Baas
1 januari 2020
Liesbeth
1 januari 2020

Al jaren klant, maar de laatste tijd is de kwaliteit veel meer constant en goed. We zijn de nieuwe kaart aardig aan het uitproberen en vinden het anytime concept echt een aanwinst voor Toscane. De burgers mogen wat meer smaak en pit hebben.

Jager
1 januari 2020

Op tijd bezorgd en heerlijk eten

Karperien
30 december 2020

Goede hoeveelheid lekker vlees. Vlotte bezorging

Gabie de Groote
28 december 2020

Vlotte bezorging, heerlijk eten!

Inés
28 december 2020

Helaas bestelling niet compleet afgeleverd. Telefonisch onbereikbaar dus moesten er erop uit om pizza op te halen. Vervelend dat telefoon niet beantwoord word en ook niet 1e keer. Eten is prima maar we bestellen niet weer.

Yvonne
28 december 2020

Mooie kaart. Gevraagd of er wat weggelaten kon worden. Zat helaas toch op het broodje. Moet je het er zelf tussenuit halen. Jammer, daardoor ook de helft van je saus weg. Verder wel smaakvol. Maar omdat iets weg laten blijkbaar niet mogelijk is, bestel ik de volgende keer wel ergens anders.

Huisman
28 december 2020

Eten was super. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

Noa
27 december 2020

Goed op tijd, Was heerlijk eten. Ook was er genoeg saus. De burgers waren heerlijk, fijn ook dat er Vegan opties zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leoni Everlo
27 december 2020

Bezorging kwam zoals we hadden aangegeven. We hadden aangegeven geen uienringen te willen, en iets anders daarvoor in de plaats, maar alsnog uienringen gekregen, 2 burgers besteld, 1 was warm, ander was lauw. Patat zaten rauwe stukken tussen, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lodeweges
27 december 2020

Zeer smakelijke vegan kapsalon! Echt een aanrader!

Marja
25 december 2020

Het was zoals altijd weer heerlijk!

Monique
24 december 2020

Het was heerlijk! En ook bezorging netjes en op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar!

Joost
24 december 2020

Het eten was heerlijk, snelle bezorging en de prijs was top!

Irvin
17 december 2020

Snel, mooi en prima verpakt en erg lekker. Anders en beter dan anderen!

ALEX
13 december 2020

HEERLIJK ETEN. FANTASTISCH.

Elisa
12 december 2020

Snelle service en heerlijk eten!

Rachel
10 december 2020

Het was echt ontzettend lekker

Wilma
10 december 2020
Carla Kers
7 december 2020
Gerard Lansink
7 december 2020

Het eten was perfect hoor smaakte super. Volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pascal
6 december 2020
Mirja
6 december 2020

Pizza's smaakten goed, hadden iets warmer gekunt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

IB
29 november 2020
S.Leushuis
29 november 2020

Sinds het nieuwe concept bestellen wij geregeld. (1x per week😋) Keuze is gevarieerd en kwalitatief zeer goed. Vooral de loaded fries - Pork Belly is favoriet. Ook de burgers + chickennuggets cheese chili is zeer zeker een aanrader!

Peter Van Den Berg
28 november 2020

Het eten was prima, alleen weinig zigeunersaus, aandacht puntje voor volgende x.

Peter Van Den Berg
27 november 2020

Heerlijk gegeten, de saté was super, net zo als de gebakken aardappelschijfjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

Smuller
26 november 2020

Erg goed eten.

Nathalie
24 november 2020

Eten is echt super

Sch
23 november 2020

Bij bestelling portie satĂ© wordt er automatisch knoflooksaus bij aangegeven: kosten €3,- en je kunt niet kiezen voor geen saus!! Knoflooksaus bij satĂ© roept bij mij vraagtekens op! Verder goede kwaliteit van eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Eetcafé Toscane

Beste Sch, Allereerst bedankt voor uw beoordeling en wat fijn dat u tevreden bent over het eten. Wat betreft onze sausjes: bij iedere Grill Special bieden wij u een sausje , deze wordt vaak genuttigd met het vlees of de aardappelschijfjes. Het klopt inderdaad dat er betaalde versie bij zit. Hiermee kunt u een upgrade geven van een klein bakje saus naar een emmertje. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geĂŻnformeerd over de bestelmogelijkheden. Hartelijke groet, Michel

Esther de Groot
22 november 2020

Het eten was heerlijk! We vonden het alleen wel schandalig dat we 1,95 moesten betalen voor die paar stukjes jalepeno pepertjes die er tussen de durum zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angela
22 november 2020

Snelle levering en het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
21 november 2020

De beste leerervaringen bij Toscane, alles is lekker en vooral Vers en Goed bereid!!!

Dominique
20 november 2020

Erg lekker eten, snel bezorgd, altijd met een glimlach. De nieuwe menu kaart valt zeker in de smaak. Schnitzel smaakt erg lekker en de tastyboxen zijn super!

Mark
20 november 2020

Zoals altijd TOP.

Judith Bak
16 november 2020

Heerlijk deze vegan opties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vaalt
15 november 2020

Pizza’s waren goed van smaak. Maar waren koud en zat erg dikke korst aan. Hierdoor was er maar klein deel belegd. Voorlopig bestellen wij niet meer bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
15 november 2020
Rite vossebeld
15 november 2020

Was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irene
15 november 2020

Echt top! Broodje was lekker. Pizza was lekker. De pindasaus vond ik persoonlijk wat minder, maar m’n dochter vond die wel weer heel lekker. We gaan vaker bestellen!

Tom
13 november 2020

Bezorging was vlot en de smaak van het voedsel was op en top. De cheeseburger was helaas erg koud en daarnaast vonden wij de hoeveelheid aan de krappe kant ten opzichte van de prijzen. Neemt niet weg dat ons het goed heeft gesmaakt.

Mark
13 november 2020

Altijd goed en lekker. Super

Vreetzak3000
13 november 2020

Heerlijke burgers en de crispers zijn goddelijk!

Mariska
12 november 2020
Kniest-Deppe
9 november 2020

Porties waren wel erg klein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffes
7 november 2020

Werkelijk waar geweldige hamburgers ze waren verrukkelijk en beveel het aan bij vrienden en familie

Lino
6 november 2020

Mooi snelle service! Goed eten en betaalbaar

Bram ten Voorde
6 november 2020

Vandaag een stuk minder goed dan eerdere keren, het shoarma was droog en smaakte niet erg vers. Terwijl het normaal juist precies andersom is en de reden waarom wij hier bestellen. Slecht dagje houden we het maar op.

Niels
6 november 2020

Erg lekker en keurig op tijd

Annelies
5 november 2020

We zijn heel tevreden over onze bestelling. Pizza’s smaakten heel goed en de levering was perfect de pizza’s waren nog lekker warm!

Mark
5 november 2020

In 1 woord TOP. Lauded fries echt een aanrader. Super begin van hun transformatie.

Vreetzak3000
2 november 2020

Heerlijk gegeten. De loaded fries zijn subliem!

Judith
2 november 2020

Erg tevreden ruime keuze in de gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brigitte
2 november 2020

Voor de vegan gerechten echt super gedaan, mijn man had gewoon vlees gerechten en vond het ook erg lekker! Gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
2 november 2020

Nieuwe kaart geprobeerd. Erg lekker. Goede frites en de burgers zijn top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hannah
1 november 2020

Prima voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
1 november 2020

Wij hadden een geniet frites besteld en beiden een frites specials. De satésaus, saté en schnitzel waren goed van smaak. De friet smaakte ook goed, lekker gebakken. Enige dat wij jammer vonden is dat de friet slap was van de frites specials. Dit komt omdat het samen met de schnitzel wordt bezorgd in een gesloten bak. We snappen waarom, ziet er leuk uit en hoort bij elkaar. Maar tip voor Toscane: bezorg het apart dan is het nóg lekkerder. Wij hadden de geniet frites om te vergelijken, deze friet lag op een bakje in een zak en was erg lekker. Hierdoor blijven de frites ook knapperiger.

Rosaly Gouriye
1 november 2020

Heerlijk malse kipsate. Super lekkere burgers. Crunchy friet! Eigenlijk is alles perfect. En ook nog mega snelle bezorging

Peter
1 november 2020

Perfect op tijd. Uitstekende pizza’s.

Kremer
31 oktober 2020

Pizza's waren erg lekker en ook goed warm, broodje shoarma was lauw en het pitta broodje was gewoon een wit bolletje wat ze plat hebben gedrukt tussen de grill, beetje jammer, bezorging was zoals altijd top, vriendelijk en optijd

Olthof
30 oktober 2020

Niet telefonisch bereikbaar

Reactie van Eetcafé Toscane

Wat jammer dat we een slechte beoordeling krijgen omdat we vandaag niet telefonisch bereikbaar waren en u helaas online uw bestelling moest plaatsen. Maar niet echt een reden om ons daarom te beoordelen als slecht. Gelukkig weet u nu wel hoe het dus kan en zal moeten zodra we geen telefonische bestellingen meer mogen aannemen vanwege contactloze bezorgingen en strengere Corona maatregelen.

nadia
30 oktober 2020

hallo Dit was de eerste keer dat we hier bestelden express via de site .. steun de horeca toch wel jammer dat onze patatjes niet gaar waren. de hebben we weg moeten gooien want eigenlijk waren ze nog rauw en een tip voor de site l sommige mensen zijn allergies voor dingen en helaas kun je geen ingrediënten zoals kaas weg laten. en niet overal staat bij wat er op zit naar aanleiding hier van weet ik niet zeker of we nog een keer gaan bestellen sorry

Reactie van Eetcafé Toscane

Beste Nadia, Heel erg bedankt voor je feedback. Wat jammer dat je ervaring tegenviel. Onze frieten zijn gemaakt van echte aardappelen en smaken dus gewoon naar aardappel. Wij bakken onze friet volgens voorschriften en niet langer dan wettelijk toegestaan is. Al onze sauzen zijn lactose vrij en we hebben ook altijd een lactose vrije alternatief voor kaas. Echter moet je het wel aangeven als je bij ons besteld. Onze website is nog onder constructie maar zal binnenkort ook alle allergenen informatie bevatten. Groetjes van AnyTyme Toscane

Van Engelen
30 oktober 2020

Super lekkere burgers gegeten! Echt een aanrader

Ellen Oude Breuil
29 oktober 2020

Het was geweldig, zag er verzorgd uit en meer dan voldoende, we hebben heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar !

Jl
28 oktober 2020

Helaas was de bestelling bijna 20 minuten te laat (totaal 1 uur bezorgtijd voor patat en snacks. Hamburger had veel weg van een MC burger, helaas slap broodje en kant en klare burger. Patat slap en smaakloos. De berehap bevatte veel te veel ui in verhouding tot het vlees. Satesaus wel erg lekker.

van de Logt
28 oktober 2020

Super, heerlijk, warm, vers gegeten!! Goede stap gezet om dit te gaan doen. Heerlijk gegeten en niet alles in plastic, echt top! Het was meeeeer dan genoeg. Tot de volgende keer👍

Gijs
24 oktober 2020

Vlees was minder lekker dan we van Toscane gewend zijn (vet). Bezorging was een broodje vergeten maar kwam deze uit eigen initiatief snel nabezorgen.

Jeannette
24 oktober 2020

Vriendelijke mensen, goede kwaliteit en keurig bezorgd op de afgesproken tijd!

Madeleine
12 oktober 2020
Arno
9 oktober 2020

Alles prima in orde en heel lekker

Jacobs
9 oktober 2020

Kip nuggets iets te bruin gebakken. Verder prima en lekker

Judith Bak
5 oktober 2020

Het was verfijnd, goed warm, verrassend lekker. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

a.zandvoort
1 oktober 2020

kip kapsalon, smaakte prima, maar in verhouding veel geb. aardappels en heel weinig kipdoner.... bezorging netjes, snel en uitstekend.

mf
27 september 2020
Frank
27 september 2020
Rozemarijn Verhaagen
25 september 2020

Goede verse pizza’s en prima personeel!

Bram
24 september 2020

Uitstekend eten, nu voor de derde keer besteld en iedere keer erg goed, vers en lekker. Keurig netjes rekening gehouden met mijn koemelkintolerantie. Ook het bezorgen ging erg snel.

Ashna
22 september 2020

De pizza was echt fantastisch !

EB
7 september 2020

Bezorging op zich was prima. Rond kwart voor vijf bestelling geplaatst voor bezorging om zes uur. Werd echter al om kwart over vijf bezorgd. Gelukkig waren we thuis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kroon
30 augustus 2020

Goede service en heerlijk eten.

Trui
30 augustus 2020

Voor het eerst hier besteld. Spijt me te moeten zeggen maar teleurstellend. Wrap Doner besteld. Vol groente hier en daar een heel klein beetje Doner. Niet de bedoeling natuurlijk Koolwrap zonder smaak.

Ashna
29 augustus 2020

Eten top. Service top. Snelheid top.

Roel
29 augustus 2020

Mijn favoriete Calzone wederom bijzonder smakelijk: constante kwaliteit. Bezorging snel en als altijd uiterst correct. Maakte mijn dag weer goed!

Gabriël
23 augustus 2020

Snelle bezorging en eten was weer top

Marielle
22 augustus 2020

Heerlijk eten, veel vegan opties, zeer attente medewerkers en snelle en constante bezorging. Veel dank!

Gabriël
18 augustus 2020

Michel heeft weer goed voor ons gezorgd. Heerlijke vega loaded fries. Snelle bezorging door de vriendelijke moeder.

Allen
15 augustus 2020
Reactie van Eetcafé Toscane

Bedankt Allen

Mariska
12 augustus 2020

De Beste in BORNE!! Probeer eens al hun pizza's de Saté de spareribs de kapsalon eigenlijk is er niets op hun kaart wat niet overheerlijk is en allemaal vers bereid!!!

Reactie van Eetcafé Toscane

Heel erg bedankt voor de fijne recensies, Mariska

Ashna Gouriye
12 augustus 2020

Zelfs savonds laat werden mijn zwangerschapscravings super snel bezorgd door de vriendelijke Michel. En dat met 33 graden. En we kregen er gratis 2 ijsjes bij. Echt top gewoon

Vera
12 augustus 2020

Er zaten helaas geen tomaten op. Deze had ik wel besteld

Reactie van Eetcafé Toscane

Hoi Vera, wat vervelend dat wij de tomaten zijn vergeten. Excuses daarvoor. Je ontvangt per mail een tegemoetkoming.

Monique
11 augustus 2020

Het was zoals altijd heerlijk en ook netjes op tijd bezorgd. Top!

Reactie van Eetcafé Toscane

Hallo Monique, Heel erg bedankt voor de fijne review.

Ashna Gouriye
7 augustus 2020

Beste shoarma. Snelle bezorging. Vriendelijk personeel. Echt top

Reactie van Eetcafé Toscane

Heel erg bedankt voor de fijne recensie, Ashna.