Beoordelingen van Eetcafé Toscane Borne

Recente recensies van Eetcafé Toscane Borne

5 sterren na 145 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De communicatie over de bezorging was slecht, er werd gemaild dat men onderweg was en vervolgens duurde het alsnog bijna een half uur voordat de bestelling kwam. ( 2 minuten fietsen) Pas telefonisch contact kwam men bezorgen. Ik kreeg een grote mond aan de telefoon en er werd gewoon opgehangen. (Ik had de indruk dat toen de bezorger pas op weg is gestuurd.) De bezorger was netjes en bood excuses aan, het eten smaakte wel. Maar bijna 1,5 uur wachten is te lang. Ik ben niet van plan hier opnieuw te bestellen.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd, de maaltijden zijn goed enige minpuntje de chorizo worst die vinden wij niet de beste kwaliteit en geen toevoeging

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ging mis met de bestelling. Bij de no meatballs ontbraken de patat, satésaus en balkansalade. Gebeld en excuses gekregen met belofte van kortingcode voor volgende bestelling. Prettig contact en vorige keren heel goed. Fouten maken is menselijk.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas was de patat al wat koud

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles smaakte goed!

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed. Helaas saus vergeten, ook duurde het maarliefst 1 uur en 45 minuten alvorens de bestelling arriveerde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was pefect bezorging precies op aangegeven tijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In principe prima maar volgens mij vergeten de chili cheese nuggets af te bakken. Deze waren ijskoud en wit dus leken niet gefrituurd oid. Weg kunnen gooien dus...

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging zelfs 10 eerder als gepland, daar wordt ik heeel vrolijk van

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer echt top. Hondjes waren ook blij met de borrelbox. Ga zo door en mensen hier is het eten goed en snel geleverd.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's besteld, helaas was één van de twee zo verbrand aan de onderkant dat deze voor meer dan de helft niet te eten was. De andere was wel erg lekker! De bezorger was erg vriendelijk en leverde snel na het plaatsen van de bestelling.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza (Paesana) gegeten, snelle bezorging. De actie 3de pizza gratis is natuurlijk ook erg aantrekkelijk.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We horen bij het uitstervend ras van zelfkokers, maar als we weer een aanleiding hebben weten we jullie te vinden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Hele lekkere burgers. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima,~ Uitstekende kwaliteit, Juiste porties, nette bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn melding zo spoedig mogelijk werkte niet. Het duurde anderhalf uur voor de bestelling bij ons adres was ( vijf minuten lopen !! ). Wees dan eerlijk en zeg dan het erg druk is, zodat de bestelling later komt. Wij hadden een gast die voor de avondklok weer thuis moest zijn. Desondanks vriendelijke groeten. De maaltijd was lekker. Familie Stijnenbosch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer prima in orde ,het geeft weer lekker gesmaakt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's vandaag. Ze mogen alleen heel iets langer in de oven, net iets te kort gebakken. Snelle levering, ze waren nog lekker warm!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipburger goed Kroketburger goed Kipnuggets goed. Heinz zoetzure saus past er niet echt bij. Bezorging op tijd volgens afspraak. 0.25 cent voor een Ideal betaling is raar.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja was net als altijd goed . De kwaliteit is top maar mag wel iets meer in vervolg hahahahahah. Top mensen.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal keren besteld en was er iedere keer zeer tevreden over. Dit keer niet zo, patat was slof en de ui van de berehap was nog rauw. Berehap verder niet opgegeten. Kan gebeuren, volgende keer beter.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel geleverd. Super fijn dat er ook veel veganistische opties zijn die bij zowel vegans als non-vegans in de smaak vallen. Ook de verpakkingen van karton ipv plastic worden we blij van, mocht dit een optie zijn voor de sausjes zeker doen. Dank jullie wel! :)

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed, de rest was alles behalve goed.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en vriendelijke bezorger :)

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, ruime hoeveelheid! Fijn dat jullie de friet niet zouten, maar zout bijleveren in de emmer. Dikke plus. Het eten was prima op tijd geleverd, zelfs aan de vroege kant.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat kwaliteit betreft is toscane ver achteruit gegaan,ik had shoarma met geb.aardappels de aardappeltjes waren lauw en de shoarma bestond voornamelijk uit grote stukken vlees wat het niet smakelijker maakte voor mij geen toscane meer.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk alles Perfect top tent.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekkerrrrr

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was Prima verzorgd en bezorgde precies op afgesproken tijdstip.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer TOP , zowel de burgers als de perfect bereide saté, en dan de lekkerste aardappeltjes erbij!!! Oftewel een heerlijke maaltijd...een dikke 10

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er op het aangegeven tijdstip en het was weer heerlijk.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1ste besteld en blij verrast. Ronduit was het eten erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, ondanks koud nat weer was alles nog warm en precies volgens afspraak geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker ! Maar die mevrouw wat het eten kwam brengen was helemaal super wat een vriendelijk persoon! Alleen maar positieve dingen over Toscane

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, helaas was t eten al behoorlijk afgekoeld bij bezorging

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren klant, maar de laatste tijd is de kwaliteit veel meer constant en goed. We zijn de nieuwe kaart aardig aan het uitproberen en vinden het anytime concept echt een aanwinst voor Toscane. De burgers mogen wat meer smaak en pit hebben.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk eten

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede hoeveelheid lekker vlees. Vlotte bezorging

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging, heerlijk eten!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas bestelling niet compleet afgeleverd. Telefonisch onbereikbaar dus moesten er erop uit om pizza op te halen. Vervelend dat telefoon niet beantwoord word en ook niet 1e keer. Eten is prima maar we bestellen niet weer.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie kaart. Gevraagd of er wat weggelaten kon worden. Zat helaas toch op het broodje. Moet je het er zelf tussenuit halen. Jammer, daardoor ook de helft van je saus weg. Verder wel smaakvol. Maar omdat iets weg laten blijkbaar niet mogelijk is, bestel ik de volgende keer wel ergens anders.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd, Was heerlijk eten. Ook was er genoeg saus. De burgers waren heerlijk, fijn ook dat er Vegan opties zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam zoals we hadden aangegeven. We hadden aangegeven geen uienringen te willen, en iets anders daarvoor in de plaats, maar alsnog uienringen gekregen, 2 burgers besteld, 1 was warm, ander was lauw. Patat zaten rauwe stukken tussen, jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijke vegan kapsalon! Echt een aanrader!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! En ook bezorging netjes en op de afgesproken tijd. Voor herhaling vatbaar!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, snelle bezorging en de prijs was top!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, mooi en prima verpakt en erg lekker. Anders en beter dan anderen!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEERLIJK ETEN. FANTASTISCH.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijk eten!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt ontzettend lekker

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was perfect hoor smaakte super. Volgende keer weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's smaakten goed, hadden iets warmer gekunt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds het nieuwe concept bestellen wij geregeld. (1x per week😋) Keuze is gevarieerd en kwalitatief zeer goed. Vooral de loaded fries - Pork Belly is favoriet. Ook de burgers + chickennuggets cheese chili is zeer zeker een aanrader!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, alleen weinig zigeunersaus, aandacht puntje voor volgende x.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, de saté was super, net zo als de gebakken aardappelschijfjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed eten.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt super

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling portie saté wordt er automatisch knoflooksaus bij aangegeven: kosten €3,- en je kunt niet kiezen voor geen saus!! Knoflooksaus bij saté roept bij mij vraagtekens op! Verder goede kwaliteit van eten.

Reactie van Eetcafé Toscane:Beste Sch, Allereerst bedankt voor uw beoordeling en wat fijn dat u tevreden bent over het eten. Wat betreft onze sausjes: bij iedere Grill Special bieden wij u een sausje , deze wordt vaak genuttigd met het vlees of de aardappelschijfjes. Het klopt inderdaad dat er betaalde versie bij zit. Hiermee kunt u een upgrade geven van een klein bakje saus naar een emmertje. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd over de bestelmogelijkheden. Hartelijke groet, Michel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! We vonden het alleen wel schandalig dat we 1,95 moesten betalen voor die paar stukjes jalepeno pepertjes die er tussen de durum zaten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste leerervaringen bij Toscane, alles is lekker en vooral Vers en Goed bereid!!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, snel bezorgd, altijd met een glimlach. De nieuwe menu kaart valt zeker in de smaak. Schnitzel smaakt erg lekker en de tastyboxen zijn super!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd TOP.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk deze vegan opties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren goed van smaak. Maar waren koud en zat erg dikke korst aan. Hierdoor was er maar klein deel belegd. Voorlopig bestellen wij niet meer bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top! Broodje was lekker. Pizza was lekker. De pindasaus vond ik persoonlijk wat minder, maar m’n dochter vond die wel weer heel lekker. We gaan vaker bestellen!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vlot en de smaak van het voedsel was op en top. De cheeseburger was helaas erg koud en daarnaast vonden wij de hoeveelheid aan de krappe kant ten opzichte van de prijzen. Neemt niet weg dat ons het goed heeft gesmaakt.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker. Super

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en de crispers zijn goddelijk!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Porties waren wel erg klein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkelijk waar geweldige hamburgers ze waren verrukkelijk en beveel het aan bij vrienden en familie

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi snelle service! Goed eten en betaalbaar

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag een stuk minder goed dan eerdere keren, het shoarma was droog en smaakte niet erg vers. Terwijl het normaal juist precies andersom is en de reden waarom wij hier bestellen. Slecht dagje houden we het maar op.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en keurig op tijd

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn heel tevreden over onze bestelling. Pizza’s smaakten heel goed en de levering was perfect de pizza’s waren nog lekker warm!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

In 1 woord TOP. Lauded fries echt een aanrader. Super begin van hun transformatie.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De loaded fries zijn subliem!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg tevreden ruime keuze in de gerechten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de vegan gerechten echt super gedaan, mijn man had gewoon vlees gerechten en vond het ook erg lekker! Gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe kaart geprobeerd. Erg lekker. Goede frites en de burgers zijn top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima voor elkaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden een geniet frites besteld en beiden een frites specials. De satésaus, saté en schnitzel waren goed van smaak. De friet smaakte ook goed, lekker gebakken. Enige dat wij jammer vonden is dat de friet slap was van de frites specials. Dit komt omdat het samen met de schnitzel wordt bezorgd in een gesloten bak. We snappen waarom, ziet er leuk uit en hoort bij elkaar. Maar tip voor Toscane: bezorg het apart dan is het nóg lekkerder. Wij hadden de geniet frites om te vergelijken, deze friet lag op een bakje in een zak en was erg lekker. Hierdoor blijven de frites ook knapperiger.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk malse kipsate. Super lekkere burgers. Crunchy friet! Eigenlijk is alles perfect. En ook nog mega snelle bezorging

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd. Uitstekende pizza’s.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren erg lekker en ook goed warm, broodje shoarma was lauw en het pitta broodje was gewoon een wit bolletje wat ze plat hebben gedrukt tussen de grill, beetje jammer, bezorging was zoals altijd top, vriendelijk en optijd

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet telefonisch bereikbaar

Reactie van Eetcafé Toscane:Wat jammer dat we een slechte beoordeling krijgen omdat we vandaag niet telefonisch bereikbaar waren en u helaas online uw bestelling moest plaatsen. Maar niet echt een reden om ons daarom te beoordelen als slecht. Gelukkig weet u nu wel hoe het dus kan en zal moeten zodra we geen telefonische bestellingen meer mogen aannemen vanwege contactloze bezorgingen en strengere Corona maatregelen.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hallo Dit was de eerste keer dat we hier bestelden express via de site .. steun de horeca toch wel jammer dat onze patatjes niet gaar waren. de hebben we weg moeten gooien want eigenlijk waren ze nog rauw en een tip voor de site l sommige mensen zijn allergies voor dingen en helaas kun je geen ingrediënten zoals kaas weg laten. en niet overal staat bij wat er op zit naar aanleiding hier van weet ik niet zeker of we nog een keer gaan bestellen sorry

Reactie van Eetcafé Toscane:Beste Nadia, Heel erg bedankt voor je feedback. Wat jammer dat je ervaring tegenviel. Onze frieten zijn gemaakt van echte aardappelen en smaken dus gewoon naar aardappel. Wij bakken onze friet volgens voorschriften en niet langer dan wettelijk toegestaan is. Al onze sauzen zijn lactose vrij en we hebben ook altijd een lactose vrije alternatief voor kaas. Echter moet je het wel aangeven als je bij ons besteld. Onze website is nog onder constructie maar zal binnenkort ook alle allergenen informatie bevatten. Groetjes van AnyTyme Toscane

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere burgers gegeten! Echt een aanrader

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was geweldig, zag er verzorgd uit en meer dan voldoende, we hebben heerlijk gegeten voor herhaling vatbaar !

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling bijna 20 minuten te laat (totaal 1 uur bezorgtijd voor patat en snacks. Hamburger had veel weg van een MC burger, helaas slap broodje en kant en klare burger. Patat slap en smaakloos. De berehap bevatte veel te veel ui in verhouding tot het vlees. Satesaus wel erg lekker.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, heerlijk, warm, vers gegeten!! Goede stap gezet om dit te gaan doen. Heerlijk gegeten en niet alles in plastic, echt top! Het was meeeeer dan genoeg. Tot de volgende keer👍

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was minder lekker dan we van Toscane gewend zijn (vet). Bezorging was een broodje vergeten maar kwam deze uit eigen initiatief snel nabezorgen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke mensen, goede kwaliteit en keurig bezorgd op de afgesproken tijd!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima in orde en heel lekker

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip nuggets iets te bruin gebakken. Verder prima en lekker

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verfijnd, goed warm, verrassend lekker. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kip kapsalon, smaakte prima, maar in verhouding veel geb. aardappels en heel weinig kipdoner.... bezorging netjes, snel en uitstekend.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede verse pizza’s en prima personeel!

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, nu voor de derde keer besteld en iedere keer erg goed, vers en lekker. Keurig netjes rekening gehouden met mijn koemelkintolerantie. Ook het bezorgen ging erg snel.

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was echt fantastisch !

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op zich was prima. Rond kwart voor vijf bestelling geplaatst voor bezorging om zes uur. Werd echter al om kwart over vijf bezorgd. Gelukkig waren we thuis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en heerlijk eten.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst hier besteld. Spijt me te moeten zeggen maar teleurstellend. Wrap Doner besteld. Vol groente hier en daar een heel klein beetje Doner. Niet de bedoeling natuurlijk Koolwrap zonder smaak.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten top. Service top. Snelheid top.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn favoriete Calzone wederom bijzonder smakelijk: constante kwaliteit. Bezorging snel en als altijd uiterst correct. Maakte mijn dag weer goed!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en eten was weer top

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, veel vegan opties, zeer attente medewerkers en snelle en constante bezorging. Veel dank!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Michel heeft weer goed voor ons gezorgd. Heerlijke vega loaded fries. Snelle bezorging door de vriendelijke moeder.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van Eetcafé Toscane:Bedankt Allen

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Beste in BORNE!! Probeer eens al hun pizza's de Saté de spareribs de kapsalon eigenlijk is er niets op hun kaart wat niet overheerlijk is en allemaal vers bereid!!!

Reactie van Eetcafé Toscane:Heel erg bedankt voor de fijne recensies, Mariska

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs savonds laat werden mijn zwangerschapscravings super snel bezorgd door de vriendelijke Michel. En dat met 33 graden. En we kregen er gratis 2 ijsjes bij. Echt top gewoon

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten helaas geen tomaten op. Deze had ik wel besteld

Reactie van Eetcafé Toscane:Hoi Vera, wat vervelend dat wij de tomaten zijn vergeten. Excuses daarvoor. Je ontvangt per mail een tegemoetkoming.

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zoals altijd heerlijk en ook netjes op tijd bezorgd. Top!

Reactie van Eetcafé Toscane:Hallo Monique, Heel erg bedankt voor de fijne review.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste shoarma. Snelle bezorging. Vriendelijk personeel. Echt top

Reactie van Eetcafé Toscane:Heel erg bedankt voor de fijne recensie, Ashna.